Gerechtsdeurwaardersveiling,

Op deze site publiceren wij in beslag genomen roerende zaken die wij voornemens zijn om openbaar te verkopen. De mogelijkheid bestaat dat het verschuldigde op het laatste moment wordt voldaan. De openbare verkoop zal dan worden geannuleerd. Hou de site dus goed in de gaten. Het te verkopen item zal voor het hoogste bod worden verkocht. Om een bod uit te brengen dient u in persoon aanwezig te zijn. Het is niet mogelijk online te bieden. Direct na gunning dient u de betaling contant of via ideal te voldoen.

Binnenkort in verkoop

Volkswagen Caddy
Verkoop: 27 Mei 13:00
CHRYSLER PT
Verkoop: 27 Mei 13:30
VOLKSWAGEN GOLF
Verkoop: 27 Mei 13:30
HYUNDAI IONIQ
Verkoop: 27 Mei 13:30

Over GGN

Uniek creditmanagement
 
GGN biedt alle diensten die nodig zijn om de waarde van klanten tot uitdrukking te brengen in betaalde rekeningen én om die klantwaarde te behouden, te herstellen of te vergroten. GGN adviseert over de inrichting van creditmanagement processen, traint medewerkers en biedt uw organisatie (tijdelijke) ondersteuning.
 
Voor GGN is iedereen van waarde
 
De verhalen uit de praktijk van GGN gaan altijd over betalen, over geld. Maar als je verder kijkt, gaan ze vooral ook over mensen. GGN gelooft in een aanpak die mensen in hun waarde laat. In klanten integer en respectvol behandelen. Als onderneming krijgt u zo niet alleen uw geld, maar ook klanten die graag klant blijven. Het resultaat is: maximale klantwaarde.
Als marktleider in full service creditmanagement kunnen wij het gehele traject van acceptatie, facturatie, debiteurenbeheer en incasso voor u uit handen nemen. Ook de inzet van onze gerechtsdeurwaarders hoort daar bij. Bij alles wat wij doen, maken wij effectief gebruik van onze gedetailleerde en branche specifieke kennis van debiteuren en hun betaalgedrag. Zo kunnen wij ook de waarde van uw toekomstige klanten goed inschatten.
 
Altijd dichtbij 
 
GGN bedient heel Nederland vanuit slechts 6 kantoren. Ook beschikken wij over een uitgebreid netwerk van incassopartners in én buiten Europa. Met gedreven medewerkers met elk een eigen expertise staan wij middenin in de maatschappij en kennen wij de lokale behoeften als geen ander. 
 
Maatschappelijk verantwoord
 
GGN vindt het belangrijk om te helpen met het oplossen van geldproblemen. Daarom werken wij samen met verschillende instanties die hulp kunnen bieden.
Zo kan een persoonlijke buddy van fiKks helpen bij het oplossen van beginnende schulden en werkt GGN samen met uitzendbureau Timing
Een unieke combinatie.
 
Schulden oplossen doen we samen.