Gerechtsdeurwaardersveiling,

Op deze site treft u goederen aan die op de nominatie staan om openbaar verkocht te worden. De mogelijkheid bestaat dat openstaande vorderingen op het laatste moment worden voldaan. Hierna zal een openbare verkoop worden geannuleerd. Hou de site dus goed in de gaten. Het te verkopen item zal voor het hoogste bod worden verkocht. Het is niet mogelijk online te bieden. U dient zich te begeven naar het opgegeven adres waar u kunt meebieden op de te veilen goederen. Betalingen dient u contant of middels een ideal betaling direct te voldoen. LET OP ! ivm met de nog geldende Coronamaatregelen verzoeken wij u tijdens een openbare verkoop de gepaste afstand in acht te nemen.

Binnenkort in verkoop

Volkswagen Crafter
Verkoop: 21 September 11:00
Opel Astra
Verkoop: 21 September 12:00
Seat Ibiza
Verkoop: 21 September 12:00
Peugeot, BTC en Kymco
Verkoop: 21 September 13:00

Hoe gaat een openbare verkoop in zijn werk.

U dient zich op opgegeven datum en tijdstip te begeven naar het in de advertentie staande adres.
Aldaar kunt u zich melden bij de aanwezige deurwaarder die de verkoop zal leiden.
 
Het te verkopen item gaat naar de hoogste bieder. Er is geen openingsbod en er komen geen kosten bij.
 
Het verkochte item dient direct afgevoerd te worden. 
 
Het is niet altijd duidelijk of het voertuig aanwezig is op het opgegeven adres. Indien een voertuig niet aanwezig is zal de verkoop uiteraard niet doorgaan en zal er een aangifte volgen wegens het onttrekken van goederen uit het beslag. De mogelijkheid bestaat dat de verkoop later alsnog plaats zal vinden als desbetreffend voertuig gevonden is.
 
Op een adres van een berger is het voertuig altijd aanwezig.
 
Hou de website in de gaten want schuldenaar kan op het laatste moment besluiten om tot betaling over te gaan. Het item zal dan geannuleerd worden op de website.
 
Indien het geboden bedrag totaal niet in verhouding staat met het te verkopen item kan de deurwaarder beslissen de verkoop aan te houden.